Visita complicada del C.D. Llosa que no vol enlairar-se de la zona de privilegi

Disseny CD Llosa

Aquest dissabte a les cinc de la vesprada a Catadau tindrà lloc el partit de lliga corresponent a la jornada 19 de lliga a la primera regional grup 5.

El duel no pot ser més apassionant, ja que tots dos conjunts tenen els mateixos punts (30), han empatat el mateix nombre de partits (3), i han perdut tots dos en 6 ocasions. A causa del balanç de gols a favor i en contra, els de la costera es troben per davant a la taula classificatòria, sent sisè classificats, mentre que la Mancomunitat és setena.

Si per sensacions es guanyessin els partits, els locals arriben després de collir tres victòries consecutives, sent l’última a casa del líder Alcasser. Mentrestant, els de José Enrique es van curar les ferides a casa contra el Balompie Alfafar amb una còmoda victòria per 4 gols a la reestrena de Baldoví.

Els llosers compten amb un handicap a favor, ja que són el segon millor visitant del grup aconseguint 14 punts i anotar 14 gols. D’altra banda, la Mancomunitat és el tercer equip que anota més gols a casa amb 17.

Veurem si els del Sequiol són capaços de donar un cop sobre la taula que els permeta continuar creient en la seva irreprotxable feina i no es despengen dels llocs que tant anhelen.