L’Énguera acaba amb la ratxa de victòries del CD l’Alcúdia de Crespins

Ahir a les 12:00 h el Palleter va viure l’encontre entre el Paiporta CF i la UD Canals. els de Rafi Bañón afrontaven la jornada amb la necessitat de sumar per a revertir la situació i el Paiporta, per tal de seguir en la part alta. El Paiporta no va donar opció a la UD Canals al minut 11 ja manava al marcador amb el gol de Guillem Baixauli. En la segona part els locals van ampliar distàncies mitjançant Casero i ja amb el temps complit Rubén Navarro tancava el marcador. La pròxima jornada La UD Canals continua amb el seu exigent calendari rebent en el Quatre Camins a la UD Castellonense.

Per la seua banda en la vesprada del diumenge el CD l’Alcúdia de Crespins va rebre al CD Enguera en el Camp Nou Jose Gramaje. Un duel directe per allunyar-se de la part baixa de la classificació. La primera part va posar les coses molt complicades per als de David Barberà, al descans es van veure 0 a 2 al marcador amb els gols de Aparicio i Carlos Perez per als de la Canal de Navarres.

Només començar la segona part, Josep Colomer retallava distancies i donava ales al seu equip per tal de donar-li la volta al marcador. Però no va poder ser i a la fi dels 90 minuts ja no es va moure el lluminós. L’1 a 2 aconseguit per l’Énguera trencava la bona ratxa del CD l’Alcúdia de Crespins que la pròxima setmana viatjara a Quart de Poblet per enfrontar-se al segon classificat.