Va competir en dobles mixte i dobles femení

El passat cap de setmana es reprenien les competicions d’àmbit nacional, concretament amb la disputa del Màster Sènior en la localitat de Vitòria, fins allí es va desplaçar la jugadora del C.B Xàtiva, Mª José Mompó per a iniciar la temporada competitiva.

El Poliesportiu de Aranalde va reunir al llarg del cap de setmana a un total de 102 esportistes. L’esportista xativina va competir en la prova de dobles femení al costat de Silvia Rueda i en la de dobles mixt al costat d’Héctor Tobar.

A la prova de dobles mixtos on MªJosé Mompó va formar parella amb el jugador local Héctor Tobar, i no li van anar mal les coses en aquesta primera competició on van aconseguir la primera posició després d’imposar-se en dues de les tres trobades disputats en el grup, aconseguint amb això empatar a punts amb la parella formada per David De la Creu i Dina Abouzeid, però l’enfrontament directe entre totes dues parelles va caure del costat de MªJosé en un ajustado14-21, 21-13 i 21-15 després de 41 minuts de trobada, atorgant la primera posició i l’or a MªJosé i Héctor.

En la prova de dobles femení va participar al costat de la seua companya habitual Silvia Rueda. Ambdues van aconseguir imposar-se en les trobades d’un complicat grup A, assegurant-se la passada al quadre final. La final la van disputar enfront de la parella formada per Jennifer Fernández i Esther Pereira en una trobada de molta igualtat que s’allargue fins als 32 minuts i que finalment va caure del costat de Jennifer i Esther per un igualat 24-22 i 21-17. Aquesta vegada MªJosé i Silvia es van haver de conformar amb la plata.