El CB Xàtiva aconsegueix un bon grapat de resultats positius 

Dissabte passat es va celebrar a Sòria el Torneig Territorial Ranquejable de categoria sènior en el qual va participar l’esportista M. José Mompó.

La jugadora xativina va competir en la prova de dobles femení A2 al costat de la seua companya Silvia Rueda. En aquesta ocasió després d’arribar a la final i enfrontar-se a la parella formada per Begoña Benito i Mª Mercedes Casasola van aconseguir imposar-se amb facilitat per 21-7 i 21-8 aconseguint la medalla d’or.

3a jornada de la lliga autonòmica 

El diumenge el Pavelló Municipal d’Aspe va acollir la tercera i última jornada de la Lliga Autonòmica de Clubs 2021 fins allí es van desplaçar els integrants de l’equip del CB Xàtiva.

CB El Campello 2 – CB Xàtiva 3 // CB San Fernando 5 – CB Xàtiva 0 // CB Xàtiva 3 – CB San Fernando B 2 

Després d’aquesta última jornada el Club Bàdminton Xàtiva ha finalitzat la Lliga Autonòmica de Clubs de la temporada 2021 en la cinquena posició igualat a punts amb el quart classificat. 

3a Jornada dels JJEE de la CV Infantil

Enguera va ser de nou l’encarregada d’acollir una nova jornada dels “Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana”, en aquesta ocasió la jornada definitiva que decidiria els classificats per al Campionat Provincial i Autonòmic de finals de juny. 

Cal destacar els resultats de Jesús Cimas, que va aconseguir el ple de victòries, així com els d’Andrea Orquín i Sergi Benet, que van aconseguir tres de quatre.

Després d’aquesta jornada, el club xativí s’assegura la classificació de diversos esportistes per a la disputa dels Campionats Provincial i Autonòmic.

Agenda esportiva

Aquest pròxim cap de setmana el Club Bàdminton Xàtiva té dues importants cites a nivell nacional sense oblidar les competicions provincials.

El pròxim cap de setmana es disputa en la localitat murciana de Cartagena el Campionat d’Espanya de Parabádminton en el qual el club xativí comptarà amb la participació de Selenia Pla Mompó en la qual serà la primera participació en un esdeveniment d’aquesta índole. Estarà acompanyada per l’entrenadora i també jugadora MªJosé Mompó que s’encarregarà de guiar la seua experiència a la nostra esportista al llarg de la competició.

L’esdeveniment se celebrara del 4 al 6 de juny en el Palau d’Esports de Cartagena i el farà de manera paral·lela al C.Espanya Absolut i comptarà amb un total de 139 esportistes inscrits entre tots dos.

Del 5 al 6 de juny 4 representants de la categoria Sub-15, Ximo Torres, Sarai Ramón, Jesús Cimas i Andrea Orquín, es desplaçaren fins a la localitat de Cerdanyola del Valls, situada a la província de Barcelona per a disputar el primer màster nacional d’aquesta temporada 2021. Els nostres quatre representants s’estrenen en aquesta mena de competició i parteixen amb l’objectiu d’adquirir experiència en aquesta mena de tornejos i per a això comptaren amb l’ajuda del tècnic Javier Alcázar.

I finalment, però no per això menys important, en l’àmbit provincial les joves promeses del Club Bàdminton Xàtiva i Escola Esportiva Municipal de Bàdminton Xàtiva tornen a desplaçar-se fins a  Enguera per a disputar la que serà la tercera i última jornada dels “Jocs Escolars” que servirà per a decidir els qui són els esportistes classificats per al Campionat Escolar Provincial de finals de juny. Al càrrec d’aquest grup estarà l’altre entrenador del CB Xàtiva, Vicent Molina, per a prestar-los tota l’ajuda necessària.