L’esportista del CB Xàtiva va participar en una prova del Circuit Nacional Sènior a Múrcia

El Club Bàdminton Xàtiva torna a la competició nacional després de la represa de les competicions per part de la Federació Espanyola de Bàdminton el mes de març.

L’encarregada d’encapçalar aquest retorn a l’àmbit de la competició va ser l’esportista sènior Mª José Mompó que es va desplaçar fins a la localitat murciana de Las Torres de Cotillas per a participar en una nova prova del Circuit Nacional Sènior. Més de cent esportistes es retrobaren amb la competició després de dos mesos d’inactivitat.

L’esportista xativina va tornar a participar en les proves de dobles femenins A1-A2 al costat de la seua companya Silvia Rueda i en la de dobles mixtos al costat de Sergio Tallante. I els resultats han sigut excel·lents, tenint en compte que des de gener MªJosé Mompó tan sols ha fet treball de preparació física i que només ha comptat amb quatre sessions en pista abans de partir cap a Múrcia a disputar el torneig.

En la prova de dobles femenins quedaven enquadrades en el grup A on van aconseguir la segona posició després d’un partit molt igualat enfront de la parella formada per Vanesa Serrano i Carolina López No obstant això, la parella de MªJosé i Silvia aconseguien la passada al quadre final, on les semifinals els van oferir un altre dur encreuament enfront de Laura Carretero i María Inés Jiménez, on aconseguien el passe a la final. Diumenge es tornaven a trobar en la final les dues parelles del grup A i igual que en la primera fase del torneig van oferir als assistents una gran final. MªJosé i Silvia van començar amb molta força i es van apuntar el primer set per 16-21, però la reacció de Vanesa i Carolina no es va fer esperar i s’imposaven en el segon set per 21-15, arribant al tercer i definitiu set on MªJosé va patir una xicoteta lesió que li va impedir mantindre el nivell de joc, perdent el set i la final per 21-13. Així, Mª José i Silvia aconseguien una meritòria plata en el seu retorn a les pistes.

De manera paral·lela, MªJosé Mompó va competir al costat de Sergio Tallante en la prova de dobles mixtos de la categoria A2 i tan sols van poder aconseguir un bronze.