El CN Xàtiva aconsegueix huit medalles als campionats autonòmics d’estiu

El cap de setmana passat es va celebrar el Campionat Autonòmic Màster d’Estiu. La competició va tindre lloc en la Piscina Municipal de 50 m Muntanya Tossal d’Alacant. En el campionat màster van prendre part 515 nadadors pertanyents a 40 clubs de la Federació de Natació de la Comunitat Valenciana.

Els nadadors màsters del Club Natació Xàtiva van participar en diverses proves individuals, en els trams d’edat corresponents, així com en les proves de relleus.

Quant a les classificacions individuals destaquen:

• Maica Santana. Or en la prova de 100 m braça.
  • Ximo Molina. Bronze en els 50 m braça i 4t en els 50 m lliures.
  • Pilar García. Or en els 50 m lliures i en els 50 m. braça , i plata en els 50 m. papallona.
  • Rosa Mora. Bronze en els 50 m esquena

En relació als relleus els millors resultats van ser:

• L’equip format per Carlos Molina, Maica Santana, Ximo Molina i Rosa Mora va aconseguir la medalla de plata en la proves de relleus de 4X50 m lliures mixt i també van aconseguir la plata en els 4X50 m estils mixt.

En la classificació per clubs el Club Natació Xàtiva va quedar en el lloc 17.

IX Trofeu Real Club Natació Delfín

D’altra banda, el passat cap de setmana també es va celebrar en la Piscina Municipal de Sedaví de 50 m el Trofeu de Natació del Real Club de Natació Delfín. En aquest trofeu van participar clubs de tota Espanya.

Quant als resultats del CN Xàtiva destaquen:

• Adolfo Benito. 2n en els 50 m esquena amb un crono de 28”10.
  • Edgar Rodríguez. 3r en la prova de 50 m lliures amb un temps de 25”10, 4t en els 100 m lliures amb 55”47 i també 4t en la prova de 50 m esquena amb un crono de 29”02.
  • Adam Rodríguez. 4t en 100 m braça amb un registre de 1´11”05 i en els 50 m papallona amb 27”00.
  • Nadia García. 6a en la prova de 100 m. lliures amb 1´04”59 i 7a en els 50 m. lliures amb 29”69.

El pròxim cap de setmana, els infantils i majors participaran en l’última prova per a accés als autonòmics d’estiu.