L’esportista del Club Bàdminton Xàtiva va competir junt a Silvia Rueda i Sergio Tallante del CB Leganés

El passat 22 de gener l’esportista del Club Bàdminton Xàtiva es va desplaçar fins al País Basc per a participar en la primera prova del Circuit Nacional Sènior de la temporada 2021. La localitat de Vitòria va ser l’encarregada d’acollir durant el 23 i 24 de gener aquest torneig que va reunir 81 esportistes de tot el territori nacional i que es desenvolupe sota estrictes normes de seguretat.

L’esportista xativina va participar en les proves de dobles femenins, al costat de Silvia Rueda, i la de dobles mixtos al costat de Sergio Tallante, tots dos pertanyents al CB Leganés.

En la prova de dobles mixtos, categoria A1, MªJosé i Sergio van aconseguir dues victòries de tres possibles, caient enfront de Sergio Latorre i Esther Pereira per 21-12 i 21-17, caps de sèrie número u, en l’encontre que va decidir les dues primeres places del torneig. Així doncs, plata en DX per a la parella formada per MªJosé i Sergio.

D’altra banda, la xativina també va competir al costat de Silvia Rueda en la prova de dobles femení, categoria A1-A2, on també es va fer de nou amb la segona posició del torneig.

En resum un bon inici de temporada per a l’esportista del Club Bàdminton Xàtiva, que malgrat no haver pogut entrenar en pista per les restriccions viscudes a causa de la COVID-19, ha aconseguit pujar al podium i sumar els primers punts de la temporada.