“Desiertos de la mente” busca ajudar al jove canalí David Colomer

La docent M. Josep Badía presenta “Desiertos de la mente”, un llibre solidari que busca recollir fons per a sufragar aquelles necessitats extraordinàries que té el jove canalí David Colomer, pacient de Paràlisi Cerebral Infantil, i la seua família.

L’autora es va posar en contacte amb la família de David mitjançant la mestra d’ell. Badía ja tenia començat el llibre quan va conéixer a David i la seua família, i va tindre clar que havia d’ajudar-los d’alguna manera.

“Desiertos de la mente” conta la història de Samara, Karím i Salém, tres joves egipcis que no tenen altre objectiu que adquirir una formació i una bona vida. Un dia, sofreixen un altercat i és Salém qui patirà les conseqüències. Anys més tard, Samara i Karím seguiran les seues vides, al mateix temps que ajudaran a Salém en el seu dia a dia.

La presentació del llibre es durà a terme el 28 d’octubre a les 19.00 hores a la Casa de la Cultura ca Don José de Canals. I també, el 6 de novembre a les 11.30 hores al Saló d’Actes de la Casa de la Cultura de Xàtiva.

Aquest és el tercer llibre solidari que publica M. Josep Badía. El primer d’ells, anomenat “El último latido de un genio”, va tindre com a beneficiària a SPAX (Societat Protectora d’Animals de Xàtiva). I el segon, anomenat “Los ojos del destino”, va ajudar la plataforma AXEM-13 (Associació de Malalts d’Esclerosi Múltiple de Xàtiva).