L’esportista del CB Xàtiva ultima la seua preparació per al Campionat d’Espanya

El passat cap de setmana es va disputar en Ronda l’última prova del Circuit Nacional Sènior abans del Campionat d’Espanya d’aquesta categoria. Fins allí es va desplaçar l’esportista xativina M. José Mompó per a ultimar la seua posada a punt de cara a la cita a la fi de setembre amb el campionat nacional. De nou va participar en les proves de dobles femení, en aquesta ocasió formant parella amb Dina Abouzeid i en el dobles mixt al costat de Gustavo López.

En dobles femení en la categoria B1, M. José i Dina es van proclamar vencedores després d’imposar-se per un doble 21-18 a la parella formada per Begoña Duque i Vanessa Serrano en el partit decisiu per la medalla d’or.

D’altra banda, en la prova de dobles mixt M. José i Gustavo es feien amb la plata després de caure contra M. Jesús Almagro i Iván Gallardo en una final condicionada per les molèsties que va partir M. José Mompó després d’unes semifinals molt exigents. 

Agenda esportiva

Les cites del pròxim cap de setmana per al CB Xàtiva son variades, però amb una única destinació. 

Dissabte se celebra en Enguera el Torneig Territorial de les categories absoluta i sènior on participaren diversos dels esportistes del club per a ultimar la seua preparació de cara al Campionat d’Espanya Sènior de la setmana següent.

No deixem la localitat d’Enguera perquè el dissabte també tindrà lloc de forma simultaneja al TTR els entrenaments dels esportistes convocats, entre els quals es troben sis jugadors xativins, per a realitzar la selecció final dels integrants de les Seleccions Sub-15 i Sub-17 que representaran a la Comunitat Valenciana en el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques en Edat Escolar i Inclusiu 2021.

En la jornada del diumenge, els esportistes Sub-13, Sub-15 i Sub-17 del CB Xàtiva es desplaçaran de nou fins a la capital de la Canal de Navarrés per a participar en el Campionat Autonòmic Sub-13 i Sub-17.