Alberto Ribera, Martina Molina i Selenia Pla premiats al Challenge Decathlon

Diumenge passat 28 de març, l’esportista del CB Xàtiva M. José Mompó es va desplaçar fins a Medina del Campo per a disputar una prova del circuit territorial (TTR) que organitza la federació de Castella i Lleó.

En aquesta ocasió, M. José Mompó va aconseguir la medalla de plata en la prova de dobles mixtos al costat del seu company Sergio Latorre del CB 89 després d’aconseguir tres de quatre victòries possibles, cedint només davant la parella campiona.

La jugadora xativina continuarà la seua preparació les pròximes setmanes de cara a la disputa del Campionat Autonòmic Sènior del pròxim 11 d’abril.

D’altra banda, el Club Bàdminton Xàtiva ha dut a terme les tres proves de les quals constava el Challenge Decathlon.

La iniciativa va tindre un bon acolliment per part dels prop de 25 esportistes participants en el repte i que van mostrar un gran nivell de lliurament i esforç durant la realització de les diferents proves, aconseguint entre tots superar-se i millorar els seus registres previs al desafiament.

Els guanyadors finals van ser Alberto Ribera (Sub-19, Sub-17 i Sub-15), Martina Molina (Sub-13, Sub-11 i Sub-9) i Selenia Pla Mompó (premi especial a l’esforç).