L’esportista del CB Xàtiva es penja l’or en les proves dobles femení i dobles mixt

El passat cap de setmana l’esportista del CB Xàtiva M. José Mompó es va desplaçar fins a la localitat murciana de Las Torres de Cotillas per a participar en un nou torneig territorial i afermar-se en les primeres posicions del rànquing nacional amb la vista posada en el Campionat d’Espanya de finals d’any.

La jugadora del CB Xàtiva va participar com és habitual en la prova de dobles femení al costat de la seua companya Silvia Rueda i en la prova de dobles mixt al costat de Gustavo López.

En la prova de dobles femení, M. José i Silvia van aconseguir sense dificultats la primera posició del grup A, fet que els va donar el passe a les semifinals on es van enfrontar amb la parella andalusa formada per María Inés Jiménez i M.Carmen Marin a les quals van superar per 21-13 i 21-10. D’aquesta manera es van plantar en la final on les esperaven les madrilenyes Patricia Sánchez i Vanessa Serrano. Una final on la parella número u del rànquing nacional sènior no va tindre excessives dificultats per a imposar-se al duo madrileny per 21-15 i 21-13 aconseguint el primer or de la jornada.

D’altra banda, en la prova de dobles mixt M. José i Gustavo també van aconseguir la primera plaça del seu grup després de la disputa d’una final anticipada davant la parella cap de sèrie número 1 formada pels madrilenys Fernando Herrero i Vanessa Serrano. Després de la passada al quadre final, Gustavo i M. José van tornar a veure’s les cares enfront de la parella formada per Gary Clark i Catherine Stewart repetint la final de la setmana anterior en el TTR de Castella-la Manxa. Però en aquesta ocasió el desenllaç va ser diferent, ja que va arribar el segon or de la jornada per a la xativina.

D’aquesta manera, M. José Mompó va signar un altre gran cap de setmana amb dues medalles d’or i amb molta confiança de cara a la segona meitat de temporada on es disputaren els Campionats d’Espanya i el BWF World Sènior Championships.