Es pot accedir al recinte del concert amb el transport públic del festival que eixirà des de la plaça de l’Espanyoleto

El cicle de concerts que se celebra al Castell de Xàtiva acull el seu últim concert d’enguany de la mà de l’artista Luz Casal, que serà la protagonista durant la nit del 29 de juliol. 

La cantant gallega, que ja va estar present a l’edició de 2014 torna a Xàtiva després de nou anys per a presentar el seu últim treball amb un espectacle on es combinen els seus nous temes amb els grans èxits de la seua carrera, com “Piensa en mí” o “Un año de amor”. 

La música de l’artista ha sigut guardonada amb premis com la Medalla d’Or de les Belles Arts, un Goya a Millor Cançó o el Premi Nacional a les Músiques Actuals, a més d’un Premi Ondas, que va guanyar l’any 2022. 

Amb el concert de Luz Casal s’acomiada un cicle de concerts on hi ha hagut tota mena d’estils musicals. Tanxunguerias, Flora d’El Diluvi i Celtas Cortos van ser el protagonistes de la primera meitat del festival, mentre que Pedro Guerra, Judit Neddermann, Conchita i ara, Luz Casal, han sigut les encarregades dels dos últims concerts. 

Cal recordar que es pot accedir al recinte del concert amb el transport públic del festival que eixirà des de la plaça de l’Espanyoleto a partir de les 20.30 h, fins a les 22.15 h.