Els actuals campions d’Espanya ja coneixen el circuit en el qual tractaran de revalidar el títol

Passat dissabte, el poliesportiu Les Pereres va acollir la sisena edició del Ciclicross Ciutat de Xàtiva. Allí es van donar cita més de 400 ciclistes de les diferents categories que formaven part de la competició i van conéixer de primera mà el circuit en el qual es disputarà el Campionat d’Espanya d’aquesta disciplina del 7 al 9 de gener de 2022.

Pel que fa a les proves principals de passat dissabte no va haver-hi sorpreses. Els dos grans favorits es van imposar en les proves de categoria Elit. Felipe Orts va ser el més ràpid en la cursa masculina per davant dels joves Luke Verburg i Gonzalo Iguanzo, mentre que Lucía González es va imposar per davant de Karen Verhestraten i de Sofia Rodríguez.

La resta de guanyadors van ser: David Ivars (cadet masculí), Leyre Almena (cadet femení), Iván Gomar (Junior Masc), Raquel Montañés (M50 fem), Sarbina Cerdà (M40 fem), Maria Salmerón (M30 fem), Abelardo Martínez (M60), Javier Avellaneda (M50), Raúl Ballester (M40) i Aitor Escobar (M30).