L’U.D. Canals rep a la S.D. Sueca en un partit intranscendent per als locals

La temporada comença a veure la seua fi en un context apassionant per a aquells equips que volen fer-se un lloc en la Lliga Comunitat, com és el cas de la S.D. Sueca, equip que visita aquesta setmana el Quatre Camins de Canals.

El dissabte a les 18.00, és l’horari programat perquè aquests dos equips se citen en el municipi de la costera per a tractar d’emportar-se els tres punts. Quant al Canals, arriba amb sensacions una miqueta estranyes, donant una de calç i una de sorra als seus aficionats quant a resultats es refereix. Els últims partits s’ha mostrat com un conjunt que està jugant més amb el cor que amb les cames, arribant a competir els seus partits fins a l’últim sospir. Si bé és cert que han aconseguit ser un equip més solgut defensivament, les lesions han llastrat al conjunt de Sergio en alguns partits clau, privant-los de sumar els punts que els acostaren al premi gros d’entrar entre els 8 primers.

Per part dels de Roberto Granero, van aconseguir doblegar per primera vegada a l’Ontinyent 1931, obtenint part del bitllet per a estar la temporada que ve en la nova categoria. Serà aquest partit una oportunitat d’or per a tancar aquest viatge tan anhelat per tots els equips, a costa d’un Canals que ja no lluita per cap objectiu més enllà dels tres punts de cada jornada.

Siga com siga, en condicions normals, l’U.D. Canals hauria confirmat la seua permanència en la Regional Preferent amb major solvència que la campanya anterior, per tant, la temporada és més que bona.