La UD Canals tractara de seguir amb la dinàmica de victòries

Demà dissabte l’Olímpic rep a la Murta a les 18:30h a la SD Sueca. Després de la derrota al Clariano, l’Olímpic vol tornar a sumar els tres punts a casa per a no desenganxar-se de la zona alta. Un partit que els de Xavi Candel l’afrontaran amb baixes sensibles, Enric i Joan per lesió muscular i Marc Ferrer per acumulació de cartolines grogues.

La SD Sueca arriba amb una setmana estranya, el fins llavors entrenador, Tomaca, va decidir abandonar el projecte i a les últimes hores s’ha confirmat la incorporació del tècnic de la Canal, Roberto Granero. El conjunt de la Ribera compta amb jugadors de gran qualitat com l’ex-Olímpic Clausí o el golejador Esteban Gil. Després de superar al cuer per la mínima intentaran donar la sorpresa a la Murta.

La jornada d’aquest grup tercer la tancara la UD Canals amb la visita el diumenge a les 17h al cuer, el Muro.

Després de la victòria ‘in extremis’ dels d’Esteban Cana la passada jornada buscaran en la Llometa allargar la bona ratxa amb una nova victòria i aprofitar els mals resultats dels visitants per emportar-se els 3 punts. Els Canalins no podran comptar amb Pau Martínez, sancionat.

El Muro amb 1V, 1E i 6D està tenint un inici de lliga molt complicat i necessiten els punts per donar-li la volta a la classificació.