Serà el tercer partit en 7 dies per al CD Olímpic

Diumenge a les 12:00 hores el camp municipal de Benigànim serà t’estic del partit entre els de la Costera i els de la Vall d’Albaida, un encontre on tots dos equips necessiten puntuar de tres.

Els de Berna Ballester arriben a l’encontre amb la baixa de Pallarés i la recuperació de Moscardó després d’haver complit la sanció. Els setabenses en una setmana de nou punts en joc, intentara acabar aquesta trepidant setmana sumat quatre de punts. Demà dissabte al matí es realitzara l’última sessió d’entrenament abans de mesurar-se al SIA Benigànim.

El conjut ganxut afronta l’encontre amb ganes de revenja despés de què al partit d’anada patiren una remuntada a la Murta. Un equip amb canvis a la banqueta respecte al partit de la primera volta, al capdavant del conjunt de la Vall d’Albaia ara es troben Xavi Mompó i Dario Aliaga. A més a més en els últims dies també s’han reforçat amb incorporacions com la de Iván García. Els de Benigànim es troben amb la necessitat de sumar els tres punts, ja que són els cuers de la classificació.