Abel Buades no podrà comptar amb Jefrie, sancionat, i tindrà els dubtes de Rueda i Salomé

El CD Olímpic afronta aquest cap de setmana un partit contra un rival històric com la UD Alzira. Els xativins visiten diumenge a les 17h un Suñer Picó inexpugnable aquesta temporada amb la clara intenció de recuperar sensacions i deixar enrere la mala imatge del partit contra el Silla CF.

Per a enfrontar-se al tercer classificat, Abel Buades no podrà comptar amb Jefrie, sancionat per acumulació d’amonestacions, i tindrà els dubtes de Rueda i Salomé, amb molèsties al llarg de la setmana.

Pel que fa a l’Alzira, Pau Quesada té les baixes de Guzman i Isaac, lesionats de llarga durada, de Bono, també lesionat, i el dubte de Luis Garcia. Per contra, el club blaugrana ha anunciat la incorporació del defensa central José Antonio Dominguez per suplir l’espai deixat pels lesionats.

El partit serà especial atenent a la rivalitat històrica dels dos clubs i també al gran nombre de jugadors que han vestit una samarreta i l’altra com Fran Giménez, Castilla, Pepín, Carrascosa o el mateix Abel Buades, qui a més té al seu fill jugant en les categories inferiors de la UD Alzira.