Diumenge l’equip xativí iniciarà la segona volta de la competició, en una setmana de 3 partits

Diumenge a les 17:00 hores l’Olímpic s’enfronta al València Mestalla, en el que serà el primer partit de l’any i de la segona volta de competició per als xativins donat que el passat cap de setmana el partit va ser ajornat a causa dels efectes de la Covid en el conjunt de Xàtiva. L’últim partit que va disputar, data del 22 de desembre on va caure derrotat en un polèmic encontre a Oriola.

Per aquest partit Berna Ballester no podrà comptar amb Moscardó qui va ser expulsat a Oriola i va rebre una sanció de dos partits. A més a més el davanter Pablo Pallarés tampoc estarà disponible, ja que arrossega unes xicotetes molèsties que precisen de repòs per a una completa recuperació. Per altra part, Rueda es dubte, però tot apunta que en les pròximes hores ja podrà estar a disposició del tècnic.

El filial valencianista arriba a la Murta líder amb 40 punts que es tradueixen en 11 victòries, 7 empats i 2 derrotes. En l’últim encontre que va disputar es va imposar per 5 gols a 2 davant l’Orihuela CF. Cal destacar que alguns dels jugadors que formen part d’aquest planter estan comptant amb la confiança del tècnic José Bordalás, entrenador del primer equip.

Al partit de la primera volta entre l’Olímpic i el conjunt de Miguel Ángel Angulo, el resultat va ser un contundent 4 a 0, en un duel on els xativins van concedir errors que no van desaprofitar els valencianistes.

El partit ha sigut declarat “Dia del Club”. Els socis podran adquirir la seua entrada per 5 € i el públic general les podran comprar per 15. L’adquisició d’aquestes es podrà fer el dia del partit a les taquilles del camp Murta des d’una hora abans de l’inici del partit i hui divendres de 17h a 20h a les oficines del club.