El jugador del Port de Sagunt estarà de baixa molts mesos per una greu lesió al genoll

Malauradament, els pitjors pronòstics s’han confirmat. El jugador del CD Olímpic Mikel Solís pateix una greu lesió als lligaments del genoll i es perdrà no sols el que resta de temporada, sinó també l’inici de la pròxima campanya. Aquesta dura notícia ha marcat la setmana de treball de l’equip xativí, però ha donat una motivació extra de cara al partit previst per a demà a les 18:00 hores contra el Recambios Colón al Camp Murta.

L’equip dirigit per Berna Ballester vol brindar-li a Mikel una victòria que pot ser quasi definitiva per a assegurar-se la classificació per a la promoció d’ascens. Els xativins buscaran el triomf amb tres baixes importants com les de Farisato, Uche i el mateix Mikel. Per això, el cós tècnic es veurà obligat a buscar alternatives en posicions clau, però Berna es mostra convençut de què hi ha recursos suficients al planter.

Cal recordar que per al partit de demà l’aforament segueix limitat a 150 espectadors i és necessari passar aquesta vesprada per les oficines del club a recollir les entrades, en compliment amb la normativa anti COVID.