En el partit de la primera volta els xativins es van imposar per dos gols a zero

L’Olímpic visita diumenge a les 18 hores el Quatre Camins de Carcaixent. Canvi de superfície per aquest encontre respecte al qual és habitual per als de la capital de la Costera, el camp dels de la Ribera és de gespa natural. Durant la setmana no s’ha realitzat cap  entrenament en gespa natural davant la impossibilitat de trobar un camp per aquests dies. Per a l’encontre el tècnic setabense no podrà comptar amb Marc qui encara no està al 100% i Rueda serà dubte a l’espera de saber com evoluciona un colp que va rebre al quàdriceps en la sessió del dimecres.

L’Olímpic necessita guanyar per mantenir les opcions de play-off, tenint en compte que depén del resultat del Castellonense que rep al Muro. En el cas que els d’Iñaki Rodríguez sumen els 3 punts matemàticament els de Xàtiva quedarien fora de l’equació per quedar en llocs de promoció. El Carcaixent també seu juga tot en aquest partit. Actualment, és el desé classificat a dos punts de la huitena posició que ocupa el Xàbia, i els de la Ribera necessiten arribar a les dues últimes jornades a la lluita per estar la pròxima temporada en la màxima categoria regional.

Un duel on tots dos equips es juguen molt, però les opcions reals d’aconseguir els objectius per part de l’Olímpic són molt poques, en canvi, el Carcaixent té les opcions intactes. Un duel de segur que ens deixa un futbol de màxima intensitat