Els de Berna busquen seguir sumant de cara a la segona fase

Amb les absències de Rueda, Uche i Tenidllo, per lesió, i dels sancionats Mikel Solís i Tanque, el CD Olímpic afronta aquest cap de setmana un complicat desplaçament. Els xativins s’enfronten al Elx B, equip que els precedeix en la taula i que ja té assegurada la seua classificació per a la fase d’ascens.

En aquesta primera fase, Elx B i Olímpic ja han complit els seus objectius, però els dos conjunts tractaran de sumar el màxim de punts possibles en les dues jornades que resten per aplegar amb millors registres a la segona fase.

Tenint en compte les nombroses baixes en llocs tan sensibles com la defensa i el centre del camp, Berna es veurà obligat a reestructurar l’equip i donar a homes menys habituals, inclús alguns juvenils o jugadors de l’Olímpic B.

Per part seua, el filial il·licità afronta aquesta penúltima jornada de la primera fase amb la baixa important del seu capità Nacho Ramón, que es perdrà el que resta de temporada.

En una temporada en la qual l’Elx B ha canviat diverses vegades d’escenari dels seus partits com a local, el duel d’aquest diumenge a les 11:30 hores es disputarà al Camp Municipal “Las Fuentes” d’Aspe, de gespa natural. Curiosament, en aquest escenari va jugar Berna Ballester el seu primer partit amb la samarreta de l’Olímpic, un duel amistós de pretemporada contra el primer equip de l’Elx.