Rueda i Carles Vidal són les úniques baixes del tècnic xativí

Il·lusió i ganes. Això és el que transmet el planter del CD Olímpic per afrontar el partit davant el CF Benidorm que es disputara el diumenge a les 12 hores a l’Estadi Guillermo Amor. Al partit de la primera volta celebrat a la Murta el marcador va ser favorable per als alacantins (0-1) amb el gol de l’exdavanter olimpista Matias Aquino. El capità Rueda va errar un penal. Un partit molt disputat el que es va viure en la quarta jornada de lliga.

Ara els de Marcos Camacho visiten la casa del Benidorm, una casa amb gespa natural en perfecte estat. El tècnic compta amb les baixes per lesió de Rueda i Carles Vidal, dos jugadors que tenen millors sensacions i que esperen poder tornar prompte. Respecte al partit, els de Miguel Ángel Martínez són jugadors amb molta qualitat i veterania que contrasta amb la joventut del CD Olímpic.

Des del club que és propietat de l’exvalencianista i campió del món, David Villa, han preparat una jornada per a omplir l’estadi amb la iniciativa que cada abonat pot adquirir dues entrades de forma gratuïta. L’Olímpic viatja sense pressió i amb ganes d’aconseguir puntuar, per la seua part el Benidorm és favorit i tot i que és líder amb solvència vol sumar els tres punts per aconseguir l’objectiu de l’ascens quant més aviat millor.

Declaracions prèvies de l’entrenador del CD Olímpic, Marcos Camacho: