Marcos Camacho no podrà asseure’s a la banqueta després de l’expulsió patida davant el Thader

Segona setmana consecutiva en la qual el CD Olímpic jugara fora de casa, serà el diumenge a les 11:30 hores davant el Santa Pola CF en l’Estadi Manolo Macià.

El tècnic xativi, Marcos Camacho, te a tots els seus jugadors disponibles, a excepció de Jean Carlo, que es troba recuperant-se de la lesió patida en pretemporada i ja realitza entrenaments amb botes. Tampoc estarà Kosta que la passada setmana va patir un esquinç al turmell, però que avança a bon ritme de recuperació. L’entrenador no podrà asseure’s a la banqueta després de ser expulsat davant el Thader. L’Olímpic visita un camp de gespa natural, una superfície a què no estan acostumats i que durant la setmana no han pogut disposar de camps naturals per a les sessions d’entrenament.

Com a local, el Santa Pola, equip dirigit per Roberto Campillo. Un equip veterà i fort en les accions físiques. Els alacantins en les dues primeres jornades disputades sumen una victòria per 5-0 davant el Thader i una derrota per la mínima, 1-0 amb l’Eldense B

L’Olímpic buscara la victòria per mantindre’s en la zona alta en l’inici lliguer i tornar a la Murta davant els seus aficionats en llocs de privilegi.