David Salomé podria entrar en convocatòria si es completen tots els tràmits de la seua inscripció a temps

El CD Olímpic s’enfronta demà dissabte a les 18:30 h al Crevillente Deportivo en el Enrique Miralles. Els xativins intentaran recuperar sensacions després de la derrota contra el Recambios Colón amb la clara intenció de seguir millorant els resultats de la primera volta de la competició.

Per a aquest partit, a banda de la lesió de Miguel, Abel Buades té els dubtes d’Esteban i Pepelu. Els dos jugadors s’han perdut algun entrenament aquesta setmana per problemes físics, tot i que s’espera que els dos puguen entrar en la convocatòria. Qui segur no estarà per sanció és Adri, que queda fora un partit per acumulació d’amonestacions. Per contra, David Salomé podria entrar en convocatòria si es completen tots els tràmits de la seua inscripció a temps.

Enfront estarà un Crevillente Deportivo que acumula els mateixos 28 punts que l’Olímpic, encara que en un partit menys. Els blanc-i-blaus estan en un bon moment de la temporada, ja que acumulen quatre partits sense perdre i afronten tres partits seguits a casa en sols una setmana. El partit serà especial per a alguns ex de l’Olímpic ara en les files de l’equip crevillentí com Yeray Patiño o el recentment fixat Javi Corbalán.