Rueda va disputar els primers minuts després de superar les molèsties al genoll

El dissabte va començar la setmana de partits per a l’Olímpic, en huit dies disputara 3 partits. Fins a Tavernes es van desplaçar els de Marcos Camacho, que afrontava el partit amb moltes baixes de jugadors habituals. Marc Ferrer i Víctor formaven un doble pivot inèdit fins a la data. Va funcionar molt bé aquesta parella amb el jugador valladí completant els 90 minuts. A la primera part va regnar la igualtat amb un Olímpic va dominar amb baló però sense crear ocasions clares, igual que el Tavernes que va intentar eixir amb transicions ràpides sense massa perill. Les ocasions més clares per a cada equip van ser dos gols anul·lats per fora de joc.

A la segona part el guió era semblant però amb ocasions més perilloses. Javi Domenech salvava a l’Olímpic en un mà a mà fent-se amb l’esfèric. Poc després era Gio qui gaudia d’una bona oportunitat després d’una passada de Rueda però el porter desbaratava l’ocasió. El partit es va tornar més boig però sense encert per cap dels dos equips que es van repartir els punts. El capità Rueda va disputar els primers minuts després d’estar apartat del grup per les molèsties al genoll. Hui l’Olímpic entrenara a les 20 hores a la Murta per preparar el partit de demà enfront de la Nucia B a les 20:30 hores a casa.