Ximo Forner i Leomar Pinto anoten els gols aprofitant dos llançaments de penal

El CD Olímpic va sumar un valuós punt, passat dissabte, en la seua visita al Camp Nou de Morverdre. Els de Berna Ballester van plantar cara a un potent rival i a punt van estar de completar la remuntada després del gol inicial del At. Saguntino. Tot i que el primer triomf com a visitant es resisteix, l’empat (1-1) aconseguit a Sagunt permet als xativins mantenir-se en la novena posició i retallar distàncies amb alguns dels seus predecessors. 

El partit va començar de manera dolenta per a l’Olímpic. Al minut 6, el Saguntino s’avançava al marcador mitjançant una pena màxima transformada per Ximo Forner. Tot i el gol matiner, en aquest cas, els de Berna Ballester no es van descomposar i van tractar de buscar la igualada. De fet, al primer temps, van tindre diverses ocasions protagonitzades per Tanque, Pallerés i Frangi, aquesta última amb un llançament des de mig camp. 

La segona meitat va tindre un inici totalment oposat a la primera. Penal favorable a l’Olímpic i gol de Leomar Pinto. Poc després, Juanma va estar a punt de marcar el que havera estat el segon gol de l’Olímpic. Una segona diana que va buscar l’equip xativí amb inisistència, però que no va aplegar, deixant a mitges la remuntada. 

Amb aquest empat, l’Olímpic es manté viu en la lluita pels llocs capdavanters d’una classificació cada vegada més apretada. Amb el punt sumat a Sagunt, els de Berna s’apropen un poc a Jove Español, Hércules B, Torrellano, Atzeneta i Mestalla, equips que estan per davant en la classificació i que no han sumat aquesta jornada.