Rueda i Carles Vidal van abandonar el terreny de joc lesionats a la primera part

Després de guanyar al Tavernes amb autoritat, l’Olímpic es va desplaçar en el matí d’ahir a Crevillent per disputar la sèptima jornada de lliga en el camp Enrique Miralles. Marcos Camacho va repetir l’11 de la passada jornada a la Murta amb l’únic canvi a la porteria, on Rubén va ocupar el lloc del sancionat Javi Domenech. L’encontre començava com és habitual per als locals a casa amb possessió de baló i un Olímpic que no semblava còmode però tampoc deixava que li crearen perill en zones compromeses. Huit minuts després d’una bona recuperació Aaron iniciava una carrera pràcticament sol cap al porter però el Crevillent va replegar bé no deixant cap opció als olimpistes. Dos minuts després va arribar la resposta local amb una combinació ràpida que va acabar amb un tir molt creuat. Lucho seria el següent en intentar-ho per als de Xàtiva amb un llançament que no va agafar porteria. Arribaven minuts complicats per a l’Olímpic, al minut 28, el genoll de Carles Vidal va dir prou, el jugador com ja tenia programat tindrà que passar per quiròfan, en el seu lloc va entrar Miranda. Però els mals de cap per al tècnic xativí no acabaven ahí, al minut 31, el capità, José Rueda, es tirava la mà a la part posterior de la cama, en notar una xicoteta molèstia que l’obligava a ser substituït deixant el seu lloc a Migue. Abans d’agafar camí cap als vestidors Mauro Melo va gaudir de l’ocasió més clara amb un remat de cap des de l’interior de l’àrea xicoteta que va detindre sense problemes el porter local. Amb l’empat es va arribar al descans.

Amb intensitat va començar el segon temps i amb una errada de la defensa local prop va estar Jean Carlo d’aprofitar-ho per avançar als seus. El baló continuava sent del Crevillent però sense massa ocasions, si l’Olímpic la va tindre amb una doble oportunitat dins de l’àrea que una vegada més no va trobar porteria. Al minut 64 el col·legiat va xiular penal favorable per al Crevillent, una acció que ningú esperava que el col·legiat sancionara, els locals obrien el marcador. A partir d’aquest moment el domini va ser olimpista però al 78 el Crevillent sentenciava amb el 2 a 0. Els de Xàtiva no van abaixar els braços i els locals es quedaven amb un home menys. Quan faltaven 5 minuts Jean Carlo va rebre un penal clar que l’aribtre no va assenyalar i les esperances de l’Olímpic s’acabaven, així com el partit que va posar el punt final amb el 2 a 0

Un nou desplaçament a terres alacantines on l’Olímpic no aconsegueix extraure res positiu, un nou encontre lluny de la Murta amb polèmica.