Els xativins reben al potent Intercity diumenge al Camp Murta

Si no hi ha canvis d’última hora, el futbol de Tercera Divisió tornarà al Camp Murta aquest cap de setmana. Per a diumenge a les 17 h està previst un dels partits més atractius de la temporada com és l’Olímpic – Intercity. La llàstima és que els aficionats no podran presenciar l’encontre des de l’estadi al jugar-se a porta tancada seguint la normativa vigent a la ciutat de Xàtiva.

Després de dues jornades sense competir, l’Olímpic ha pogut recuperar efectius i pràcticament tota la plantilla està a disposició d’Abel Buades per a entrar en la convocatòria. L’únic dubte és el de Javi Gironés en seguir a l’espera del trànsfer per poder tramitar la fitxa federativa.

Pel que fa al rival, el CF Intercity torna a ser un dels candidats a l’ascens amb un altre projecte que impressiona. David Torres, Paco Peña, Cristian Herrera, Juanma Ortiz o Piquero són algun dels homes més destacats de l’equip de Sant Joan. Això sí, apleguen a Xàtiva amb molta pressió després d’haver sumat un punt de sis possibles i tampoc van competir la passada setmana en ajornar-se el seu partit contra el Novelda.

Tot i l’absència de públic, l’Olímpic deu fer-se fort a casa aquest curs si vol aspirar a lluitar per l’ascens i una victòria enfront d’un rival directe podria ser una bona forma d’agafar moral de cara a una temporada tan atípica.