Aaron Cardós i Gio van ser els autors de la victòria del seu equip

En la vesprada d’ahir el vent va donar treva i l’Olímpic tornava a la Murta per retrobar-se amb la victòria amb un encontre que abordava amb baixes sensibles com la de Carles Vidal i Rueda i a més s’afegia Mauro Melo com a Baixa d’última hora. L’Hèrcules B un equip molt jove de la part alta de la taula visitava Xàtiva.

Als 15 primers minuts de partit cap acció ressenyable per cap de tot dos equips. Una vegada superat el primer Quart, el col·legiat assenyalava penal favorable per als olimpismes per mans. Aaron Cardós no fallava des dels 11 metres i posava l’1 a 0. Pocs minuts després Gio amb una rematada de cap prop va estar de veure porteria. L’Olímpic dominava i els alacantins no creaven perill. Una vegada més Gio s’aproximava a la porteria però sense èxit. Amb la victòria per la mínima es va arribar al descans.

Pocs minuts després del pas pels vestidors, el golejador del partit Aaron va gaudir d’una rematada de cap, pràcticament a porteria buida i sense oposició però no va estar encertat en la rematada. Marcos Camacho va moure la banqueta donant entrada a Jean Carlo, que una de les seues primeres intervencions va recórrer la banda per assistir a Gio que després de regirar-se en l’àrea posava el segon en l’electrònic. A menys de 20 minuts per a la fi, l’Hèrcules retallava distàncies al marcador a baló parat. Els visitants van buscar l’empat, però es van trobar amb un Olímpic sòlid i solidari liderat per Lucho que va salvar l’empat en la línia de gol amb el temps ja complit.

L’Olímpic suma tres punts molt importants per no enfonsar-se en la classificació i acurtar distàncies amb els equips que ocupen posicions més altes a la taula.