Marcos Camacho té a tots els seus jugadors disponibles per a l’encontre del diumenge

Després de dues jornades jugant com a visitant, aquest diumenge a partir de les 17 hores l’Olímpic torna a la Murta per a rebre en la quarta jornada de lliga al CF Benidorm

Possiblement per a molts el partit de la jornada per l’entitat i projecte del rival i també les de l’Olímpic. Marcos Camacho té a tots els seus jugadors disponibles. Dimarts Carles Vidal va tindre una xicoteta lesió al braç però que no li impedira jugar.

Davant ells el CF Benidorm un projecte que encapçala l’exjugador internacional David Villa. El club alacantí ha conformat un planter de gran nivell amb multitud de jugadors que han jugat a categories superiors els últims anys. Serà el retorn de Matias Aquino a la Murta. A hores d’ara es el màxim golejador del seu equip amb 3 dianes. El Benidorm a les tres primeres jornades suma dos victòries per la mínima i de penal com a local i una derrota per 3-1 a l’Olleria.

L’Olímpic ha convidat a tots els xiquets de l’Inter Xàtiva que vagen a la Murta animar, fruit de la bona relació i col·laboració entre clubs. Una iniciativa que és dura a terme no sols en aquest partit sinó al llarg de tota la temporada.

L’Olímpic torna davant de la seua gent amb ganes per sumar de tres a casa i afiançar-se a la zona alta.