La UD Canals suma un nou empat i està a 10 punts de l’octava posición

Dissabte la UD Canals va visitar la Purisima per enfrontar-se al CD Ontinyent. Partita on tots dos equips necessitaven la victòria els locals per trencar la mala dinàmica i els canalins per apropar-se a l’octava posició. L’encontre va transcórrer igualat al llarg dels 90 minuts de jocs en els quals cap dels dos conjunts va ser capaç de trencar la igualtat al marcador. Amb aquest resultat els de Sergio Blasco es queden a 10 punts de la UD Carcaixent que ocupa actualment l’octava posició.

L’Olímpic tornava a La Murta després de dues jornades consecutives jugant com a visitant. Solejada vesprada la que es va viure ahir per a rebre al CF Cullera, equip de la zona baixa de la classificació. Arranca l’encontre a la Murta amb un Olímpic que tenia clar que volia obrir el marcador prompte. El primer gol no es va fer esperar i al cap de 7 minuts de joc, passe entre línies per a Fuster que amb un magnífic control es va quedar sol davant el Porter per a batre-lo i posar l’1 a 0 al marcador. Després del gol setabense el Cullera volia tindre el control del baló, però la sensació de perill arriba sempre per part dels locals. A la mitja hora de partit, Aquino, que va estar molt actiu durant tot l’encontre es feia amb l’esfèric dins l’àrea I era tombat però el col·legiat no veure falta. Minuts Després arribava una centrada des de la banda dreta que va tocar de nou Aquino i Nico enviava el baló al fons de la xarxa. L’electrònic reflectia un 2-0 amb el qual es va arribar al descans. Després del pas pels vestidors Migue gaudia de la primera oportunitat amb un llançament fluix que no va veure porteria. Matias Aquino, com a bon davanter no cessava en la recerca del seu gol i a punt va estar d’aconseguir-ho en caçar un rebuig que va enviar per dalt de la porteria. Instants després Fuster estavellava el baló en el lateral de la xarxa. En el minut 61 va aplegar la recompensa del gran treball del “Killer” Aquino, Corbalán guanyava amb molt avantatge un baló en profunditat i amb una magnífica centra va assistir al davanter que posava el tercer gol al marcador. Amb el resultat tan favorable Xavi Candel va moure la banqueta I l’equip setabense continuava buscant la porteria rival primer mitjançant Aquino i després Isra. Fins al minut 71 va haver d’esperar els aficionats del Cullera per a veure el primer llançament entre els tres pals del seu equip, però Lahoz va traure l’esfèric negant-li el gol als visitants. De nou un juvenil, Dizi, debutaba de la mà de Xavi Candel al primer equip. Partit seriós del CD Olímpic que es va imposar amb autoritat per continuar ocupant la tercera posició a la classificació.