Els de Camacho es van imposar al Santa Pola per 2-1

Segon partit consecutiu a La Murta, el Santa Pola visitava Xàtiva. L’Olímpic sabia que jugar a casa es un factor que té que aprofitar i va eixir al partit dominant el joc i creant accions de perill davant un equip visitant que esperava l’errada dels de Marcos Camacho. Aaron va acumular remats que no agafaven porteria i al minut 22 va ser objecte de falta dins l’àrea però el col·legiat no va assenyalar res. El partit a poc a poc es va anar igualant i passada la mitja hora de joc, pràcticament en la primera arribada del Santa Pola s’obria el marcador amb un llançament creua que posava l’1 a 0. L’Olímpic va buscar la igualada als últims minuts, però amb la victòria per la mínima per als de Fernando Garcia Sanjuan es va arribar al descans.

Després del pas pels vestidors l’Olímpic va deixar clar que volia el partit i la primera ocasió va ser per a Mauro que no va poder rematar la passada de Jean Carlos. Al minut 52 en una jugada on el baló arribava dins l’àrea amb dificultat Mauro Melo enviava el baló dins de la porteria per a empatar el partit. Al minut 70 una contra va deixar el baló a Gio en la frontal i la defensa visitant va cometre falta per mans. Aaron Cardos va ser l’encarregat d’executar el lliure directe de forma magistral per a remuntar el partit posant el 2 a 1. El Santa Pola va voler reaccionar però l’Olímpic aguantava bé l’ofensiva alacantina i a la contra va intentar sentenciar l’encontre.

Amb sofriment els de Marcos Camacho van sumar els tres punts per seguir en la zona alta de la classificació.