La UD Canals encadena la tercera derrota consecutiva

Diumenge en horari matinal la UD Canals va visitar el Camp L’infantil de Sueca. Els canalins una setmana més no aconsegueixen puntuar i s’enfonsen en la classificació.

Els locals dirigits per Roberto Granero se’n van avançar al minut 27 amb el gol de Víctor Tudela. Amb la mínima venteja per als de Sueca es va arribar al descans. Poc després del pas pels vestidors els entrenadors van començar a moure les banquetes i al minut 64, Roby igualava l’encontre per als de Sergio Blasco. Amb l’empat al marcador el partit es va tornar més dur cap de tots dos equips volia que el seu rival agafara aire. Al minut 81 Jesus Puig posava el segon per al Sueca i els Canalis veien com se escapava el partit. Al minut 88 i de nou mitjançant Jesús Puig els de Roberto Granero van sentenciar l’encontre per emportar-se el duel per 3 a 1.

Tercera derrota consecutiva per als de la costera que tot i el canvi d’entrenador no aconsegueixen canviar la dinàmica i s’enfonsen en la classificació. Amb 13 punts ocupen la posició 15 a la taula i la pròxima setmana tancara l’any visitant a l’Olleria CF.

L’altre equip de la Costera a la preferent. Ahir en la vesprada l’Olímpic va rebre en la murta a la UD Carcaixent. Els primers minuts d’encontre els de Xavi Candel no es trobaven còmodes al camp sumant multitud d’impresicions amb baló i Enric salvava als seus al minut 12. No va ser fins al minut 20 quan va arribar la primera aproximació del CD Olímpic amb un llançament de Fuster que va marxar alt. El partit continuava igualat i amb el 0-0 es va arribar al descans amb un Olímpic que va anar de menys a més.

Després del pas pels vestidors l’Olímpic va deixar clar que volia els tres punts. Rueda i Pedro ho intentaven sense fortuna però al minut 66 i després d’una bona jugada de molta qualitat de Llorenç va arribar l’1 a 0 de les botes del lateral esquerre. Amb el marcador a favor l’olímpic encara es va trobar més còmode i al minut 75 el Carcaixent es quedava amb un home menys per expulsió. Ja amb el temps complit I amb un Carcaixent que havia tirat la tovalla, Israel Ull es va marcar una bona jugada individual per anotar el 2-0. L’Olímpic tanca l’any invicte a la Murta I la pròxima setmana visita al Castellonense.