Aquesta vesprada a la Casa de Cultura de Xàtiva assemblea extraordinària de socis

Després de la derrota davant el Carcaixent que va suposar l’eliminació de La Nostra Copa per a l’Olímpic, el diumenge a les 17 hores els de Marcos Camacho viatgen a Calp per jugar l’últim partit del 2023.

El tècnic xativí vol recuperar l’actitud del seu equip la qual no ha vist plasmada en els últims encontres. Camacho vol tornar a veure la millor versió del seu equip sobretot en les fases del joc que no tinguen la possessió de baló.

Per aquest desplaçament són baixa segura Carles Vidal i Pepe Pelegero. Rueda, Gio, Jean Carlo o Migue són alguns de jugadors que depenen de les últimes sessions d’entrenament podrien ser també de la partida.

A pesar de tot l’Olímpic es trobava en un bon moment a la competició lliguera i actualment és cinqué, amb una victòria a Calp i si acompanyen la resta de resultats fins i tot els de la capital de la Costera podrien acabar l’any en tercera posició.

Abans d’aquest partit aquesta vesprada se’n juga un altre a la Casa de Cultura de Xàtiva on tindrà lloc l’assemblea extraordinari de socis amb la primera convocatòria a les 19:15 i la segona a les 19:30 amb l’únic punt de l’orde del dia, elecció d’una nova junta directiva on tot apunta que el grup inversor català eixira hui com a màxims responsables de l’entitat xativina.

Declaracions de l’entrenador del CD Olímpic, Marcos Camacho: