La Murta va acollir un amistós entre els de Marcos Camacho i el Racing Xàtiva

Ahir en la vesprada es van donar cita en la Murta l’Olímpic i el Racing Xàtiva. Un encontre amistós amb la finalitat de tancar la setmana de treball amb una càrrega física òptima. Marcos Camacho va comptar amb alguns jugadors de l’Olímpic B con Sidy i Julio. Per altra banda, Ruben, Marc Grau i Rueda no van estar en aquesta sessió d’entrenament.

Dos equips en categories i situacions esportives molt diferents. El Racing Xàtiva actualment és el cuer del grup cinqué de la 2FFCV i l’Olímpic lluita per arribar als llocs de play-off al grup sud de la Lliga À Punt Comunitat. El partit va tindre un sol dominador, l’equip de superior categoria va controlar el joc de principi a fi. El racinguistes van eixir amb molta intensitat que dificultava el joc de l’Olímpic que va mostrar un esquema ofensiu. Al quart d’hora un córner, donava el primer gol per als olimpismes obra de Mauro Melo. Quasi a la mitja hora de joc, Mauro repetia com a golejador en robar un baló prop de l’àrea i tan sols 1 minut després fruit d’una pressió alta de Lucho era Hugo qui posava el tercer gol a l’electrònic. Amb el 3-0 es va arribar al descans.

Les banquetes van anar moguen-se per tal de donar descans alguns jugadors i que altres sumaren minuts.

Només començar la segona part Migue es va sumar a la festa golejadora amb un llançament des de fora de l’àrea i el va seguir Aaron amb un gol després de robar prop de porteria rival i també els gols de Marc Ferrer que amb dues pasades de la mort va veure porteria per partida doble. Victor Giner també va veure porteria per dues vegades i Jean Carlo va tancar la golejada.

Un resultat sense importància per a cap de tots dos conjunts. El treball físic i tàctic va ser el que va marcar la sessió d’entrenament d’ahir. Així es posa el punt final a la setmana i ara els planters gaudiran de les vacances de Setmana Santa i Pasqua.

L’Olímpic tornara al treball el dimarts amb sessió habitual d’entrenament. La setmana de preparació la tancara les sessions de dijous i divendres i dissabte rebran en la Murta a partir de les 18:30 hores al CD Dénia.