Els jugadors es van reunir als vestidors per abordar el tema dels impagaments

Diumenge a les 11:30 hores l’Olímpic tanca la primera volta de la Lliga À Punt Comunitat en la seua visita al Redován CF. L’Olímpic aplega al duel després de la victòria enfront del Callosa sent cinqué classificat a tres punts de posicions de play-off. Setmana complicada d’entrenaments on jugadors com Alberto, Marc o Aaron no han pogut completar totes les sessions per motius personals. Carles Vidal es dubte per a entrar en convocatòria, ja que ultima la recuperació final després de l’operació al menisc. Rueda continua sent baixa amb molèsties al genoll encara que les sensacions són de millora, però el club no es fa càrrec del cost de les proves pertinents.

El Redován aplega després de golejar a l’Olleria i caure la passada jornada enfront del Thader. L’equip es troba còmodament classificat a tan sols 2 punts del CD Olímpic. És un equip veterà que comta amb jugador com Javi Llor o l’ex Olímpic, Toni Vela, entre altres.

La situació és complicada per al planter i cos tècnic. Ahir abans de la sessió d’entrenament els jugadors van mantenir una reunió al vestidor per veure com afronten aquesta complicada situació.

Tot i els problemes del que no hi ha dubte és que volen guanyar per entrar en llocs de play-off.