El Redován es va imposar per tres gols a un

L’Olímpic va visitar ahir al Redován per a tancar la primera volta de la classificació. Ho va fer amb baixes com les de Rueda, Alberto o Aaron, però també amb dos debuts. Sega per fi es va estrenar amb la samarreta olimpista i Marc Ferrer després de superar la lesió que el va obligar a pasar per quiròfan a redebutant amb l’Olímpic.

Els de Marcos Camacho va estar bé durant els primers 15 minuts dominant i no deixant crear perill al rival. Superats aquests minuts, en una contra el Redován va posar l’1-0 en una jugada amb polèmica, per un fora de joc molt protestat. Sobre la mitja hora de joc va arribar un nou contratemps per a l’Olímpic, el davanter local va llançar un barret sobre Carles Vidal dins l’àrea i aquest va tocar el baló amb la mà. El col·legiat va indicar penal i va expulsar a Carles. De nou una acció molt protestada, no per indicar la pena màxima, sinó per l’expulsió perquè no es considera acció clara de gol, per tant, hauria de penalitzar-se amb targeta groga.

El tècnic xativí va haver de reorganitzar amb canvis l’equip al descans i hi van intentar tenint ocasions, però els locals a la contra van marcar el tercer. Els xativins van maquillar el marcador amb el 3-1 mitjançant Jean Carlo.

El tècnic Marcos Camacho ha expressat que amb les proves de vídeo recorreran que la roja a Carles Vidal es quede en una groga perquè puga jugar el pròxim partit.