Tot i acabar guanyant, l’equip xativí no va fer un bon partit

El CD Olímpic va aconseguir ahir imposar-se per 2-1 al Jove Espanyol de Sant Vicent. Els d’Abel Buades van ser capaços de pegar-li la volta al marcador en sols cinc minuts per sumar tres punts clau per seguir en la zona tranquil·la de la classificació.

Tot i acabar guanyant, l’equip xativí no va fer un bon partit. En la primera meitat van gaudir d’alguna ocasió aïllada, però en un partit sense ritme tornaren a estar molts minuts a expenses del rival. El Jove va anar agafant el timó del partit abans del descans i apretà després del mateix.

Al minut 49, el visitant Carlos va anotar el 0-1 amb un gran llançament que acabà en gol després de tocar en el pal. El gol va fer reaccionar a Buades, qui va donar entrada a Óscar i va cambiar del 4-4-2 inicial a una defensa de tres homes endarrerint a Esteban. El canvi no va sorgir massa efecte, però l’Olímpic es va clavar de ple en el partit amb un golàs de Salomé. Un llançament llunyà i potent va servir per a l’1-1. La moral de l’empat portà a l’Olímpic a apretar de valent i poc després Óscar va completar la remuntada després d’una bona centrada de Frangi des de l’esquerra. D’ahí al final poc va poder fer el Jove Español per puntuar davant un Olímpic molt motivat i voluntariós.