Keita i Óscar van formar junts a l’11 inicial i van donar un bon rendiment

El CD Olímpic va aconseguir una important victòria ahir al camp del Eldense. Un gol d’Óscar García al tram inicial va ser suficient per guanyar a un rival parell en la classificació i pujar fins a la huitena possició en la taula.

El partit va començar molt bé per a l’Olímpic. Al cap de 10 minuts, Juanjo va aparèixer en atac per fer una bona centrada des de la dreta que va rematar amb encert Òscar per anotar el 0-1. A partir d’ahí, els dos equips van tindre un estil molt marcat. Els locals foren protagonistes amb possessió, però sense profunditat. Per contra, l’Olímpic es va replegar bé i va buscar crear perill al contracolp.

Aquesta tàctica va eixir millor a l’Olímpic, que no sols va aconseguir mantenir la seua porteria a zero, sinó que va tindre ocasions per a ampliar la renda amb atacs ràpids. Cal destacar un gol anul·lat a Keita i un possible penal sobre Juanjo.

Pel que fa al Eldense, els blaugrana no aconseguiren complicar massa a la defensa xativina. En el primer temps, un tir llunyà obligà a Pepelu a fer una gran parada, però la resta d’oportunitat foren poc perilloses i no inquietaren en excés.

En aquest cas, l’Olímpic si que va aconseguir portar el tempo del partit tot in no tindre la possessió, fet que, segons el tècnic Abel Buades, va ser determinant per aconseguir la victòria.