Carles Vidal va sumar 70 minuts després de l’operació de menisc

Ahir a la vesprada l’Olímpic va rebre en la Murta al CE Alberic, per disputar un partit amistós després de les vacances de Nadal. El resultat final va ser de 3-2 a favor dels olimpistes.

Mauro Melo va encetar el marcador després d’una jugada on la sort no estava del costat dels jugadors blanquets. Santi amb un gran dispar va estavellar l’esfèric contra els dos pals, el rebuig li va caure a Gio que es va trobar amb un defensor i finalment Víctor va llançar des de la frontal perquè Mauro controlara dins de l’àrea xicoteta per convertir l’1 a 0.

A la segona part els de Marcos Camacho van ampliar distàncies en l’electrònic, Lucho amb un desplaçament de llarga distància va trobar a Santi que va assistir a Mauro perquè aquest regatejara al porter i posar el segon del partit i el segon en el seu compte particular. Poc després Jean Carlo va ser objecte de falta dins l’àrea i el mateix jugador va llançar des dels 11 metres per a posar el tercer. El tècnic va realitzar molts canvis i van aplegar els gols visitants per posar el definitiu 3-2.

Escoltem les paraules de Marcos Camacho a la finalització del partit: