Els xativins volen millorar la imatge de l’últim partit com a visitants

Demà a les 18:00 hores i amb arbitratge de José Miguel Carballa Miñana es disputa el duel corresponent a la Jornada 11 del Campionat Nacional de Lliga de Tercera Divisió RFEF entre el At. Saguntino i el CD Olímpic. Els de Berna Ballester afronten aquest desplaçament amb l’esperança de poder millorar la imatge del darrer partit com a visitants en el qual van perdre per 4-0 davant el CD Roda.

Per a aquest duel, el cos tècnic de l’Olímpic espera poder recuperar efectius. Rafa Gimeno podria tindre minuts després d’entrar ja en convocatòria la darrera jornada, mentre que Joan Esteve i Eto’o podrien estar disponibles, almenys, per estar a la banqueta.

Enfront estarà un At. Saguntino que aspira a lluitar per l’ascens i que compta amb un planter plagat de jugadors destacats com Enrique José, Escudero, Carlos Esteve, Ximo Forner, Alex García Manu Palma o els ex de l’Olímpic Borja Mir i Ferran Giner. Els de Vicente Mir sols han perdut un partit en el que va de lliga, el derbi contra el CD Acero, però sols han guanyat un partit en el seu estadi, on ha signat fins a tres empats.