El conjunt xativí es va veure superat pel filial de l’Elx en un dolenta segona part

El CD Olímpic va tornar a perdre ahir a La Murta per 1-3 contra el Elche CF B. Els de Xàtiva van fer una bona primera part, però la segona va ser per a oblidar. De moment, el conjunt blanc encara no ha guanyat a casa esta temporada, però també és cert que no està massa lluny de la cinquena plaça.

La vesprada a La Murta va començar amb un emotiu homenatge a Vicente Iborra. El destí va voler que, dies després de deixar-nos, s’enfrontaren a Xàtiva l’Olímpic i el filial de l’Elx, els dos equips que més van marcar la seua vida.

Pel que fa al partit, l’Olímpic va entrar bé i es va trobar còmode al llarg de la primera meitat. Ekedi fou clarament el protagonista. Al minut 6 va estar prop del gol amb una bona rematada de cap, al 27 fallar un penal i ja en el temps afegit va marcar l’1-0 amb un gran remat després d’una centrada milimètrica de Rafa Gimeno.

En el segon temps tot va canviar. Els visitants es van reestructurar tàcticament i prompte van aconseguir recompensa. Als cinc minuts, l’ex de l’Olímpic Adri igualava el marcador rematant una treta des del cantó. Sols sis minuts després, Hugo completava la remuntada amb un tir des de fora de l’àrea. Poc després, Frangi va tindre l’oportunitat d’empatar amb un llançament des del seu propi camp que a punt va estar de significar el gol de la temporada. A partir d’ahí, l’Olímpic ho va intentar amb més voluntat que joc i l’únic que va veure porta va ser el visitant Cheikh per sentenciar amb el 1-3 en el temps afegit.