Steve Ekedi torna a guiar als xativins cap a la victòria amb els seus gols

Dos grans gols de Steve Ekedi van valer dissabte al CD Olímpic per a aconseguir una important victòria enfront del CF Recambios Colón. Els visitants es van avançar al primer temps, però els xativins van ser capaços de protagonitzar una nova remuntada, la tercera ja d’aquesta segona fase de la competició.

El partit va començar amb l’Olímpic tractant de controlar el partit i imposar el seu joc. Però, al minut 10, tot va canviar. Faus va aparéixer al segon pal per engaltar el baló després d’una treta de banda en llarg prolongada per un company i anotar el 0-1. El gol va deixar lleugerament tocat als xativins. Així i tot, els de Berna van estar a prop de l’empat en dues ocasions abans del descans. La més clara fou amb una rematada de cap de Rueda que va rebutjar Joan amb una gran estirada.

Novament, com en jornades anteriors, l’Olímpic va eixir molt endollat després del descans i es va llançar per l’empat. Al cap de 10 minuts, Steve Ekedi va aparéixer per anotar un autèntic golàs. El davanter camerunés va controlar l’esfèric dins de l’àrea abans d’engaltar un tir espectacular a la mitja volta davant el que no va poder fer res Joan. La remuntada la va completar el mateix Ekedi al minut 69. El davanter de l’Olímpic va aprofitar un mal rebuig de la defensa rival per connectar una gran rematada de cap i posar l’1-2 al marcador. Amb un resultat tan ajustat, els xativins van haver de treballar de valent per evitar la igualada d’un Recambios que va veure com li anul·laven un gol per fora de joc.

A la fi, victòria importantíssima per a un Olímpic al qual tan sols li resta un punt per assegurar-se matemàticament la classificació per a la promoció d’ascens.