El central va anotar dos gols en el temps afegit per a empatar el primer partit de la temporada

El CD Olímpic va aconseguir puntuar ahir en la seua visita al Crevillente Deportivo. L’equip xativí va ser capaç d’igualar el marcador en el temps afegit quan els locals ja cantaven victòria. Dos gols de Fran Giménez van servir a l’Olímpic per a neutralitzar les dianes crevillentines i salvar un punt en aquesta primera jornada.

Abel Buades va apostar d’inici pel mateix 11 que en l’últim amistós davant l’Alzira. La principal novetat va estar en la convocatòria amb el jove porter David Ferrer. L’ex del Dénia sembla l’escollit per suplir la baixa de Kabir i competir amb Luisma per la titularitat. També cal destacar la presència dels juvenils Raúl Sanchis i Eloy Albuixech, tot i que no van participar en el partit.

El partit va estar igualat com s’esperava, però en els últims 20 minuts l’emoció va ser desbordant. Javier Solsona va avançar als locals en el minut 73 amb una gran cabotada i, cinc minuts després, un ex de l’Olímpic com Víctor Gomis ampliava la renda dels locals anticipant-se a tots per rematar una falta lateral. Amb dos gols d’avantatge, el Crevillent es creia guanyador, però en el temps afegit, Frangi es va erigir en heroi de l’Olímpic. Primer va marcar un golàs amb una potent volea des del pic de l’àrea gran i després va signar altre gol de bella factura amb un tir potent després d’un corner.

Amb eixos dos gols de Frangi, l’Olímpic va salvar un punt quan tot pareixia perdut i, tot i no aconseguir la victòria, l’estrena aquesta temporada puntuant es pot veure com a positiva.