Tendillo va tornar a sumar minuts i ho va fer com a titular

Jornada matinal al Diumenge de Pasqua, amb una calor quasi sofocant. La Murta, estava preparada per a viure la primera de les finals per la permanència, als de Berna Ballester tan sols els valia la victòria, per contra el Recambios Colón feia la seua visita com a equip de Preferent.


La consigna per a l’Olímpic era clara, tindre el domini de l’esfèric. Molt prompte es va veure que l’Olímpic necessitava gols, Rueda al minut 2 de partit, va traure un potent llançament que el porter local va rebutjar. Els de Berna Ballester tenien el baló controlat i el Recambios esperava en el seu camp amb possessions molt curtes de baló. Serpeta al minut 10 ho va intentar sense èxit des de la frontal. Van aparèixer uns minuts on va baixar el ritme del partit i els visitants es van aproximar a baló parat sense crear perill. A la mitja hora, Juanma va intentar sorprendre de cap però sense èxit. Al minut 39 va arribar l’alegria a les graderies de la Murta, córner per a l’Olímpic en el qual Lio va caçar per dues vegades el rebuig per anotar el primer gol del partit. Minuts després Lio va estar a punt de repetir i als instants finals un remat del Recambios va posar en alerta als setabenses. Amb la mínima ventaja es va arribar al descans.


L’inici de la represa va ser magnífic, al minut 47 Rueda va Xafar àrea I va ser derribat. El llançament des dels 11 metres el va efectuar Tanque però el porter va desviar l’esfèric. L’Olímpic va continuar insistint i al minut 56 Tanque es va quedar un baló amb un bon control, va cedir de tacó per a Serpeta que va xafar àrea i va posar un passe enrere perquè Lio anotara el segon. A partir d’aquest moment van arribar els canvis, Berna Ballester volia frescor i seguir amb la porteria a 0 amb un bon treball defensiu. Fins en dues ocasions Jaime va poder ampliar distàncies amb balons a l’espai que les definicions es van estavellar al travesser.

Tres punts molt importants per als de Berna Ballester que els permet estar Vius per la permanència. El següent partit serà el diumenge a les 18h a Castàlia, davant el Castelló B, en un duel directe per la salvació.