Miranda, Rueda i possiblement Sega seran baixa per al diumenge

Tornen les competicions lligueres i diumenge torna la Lliga A Punt Comunitat per al CD Olímpic, rebrà a les 17 hores al Callosa Esportiva. Els de Marcos Camacho van tancar el 2023 amb derrota lliguera enfront del Calp per la mínima i van obrir 2024 imposant-se en un amistós a l’Alberic.

Els de la capital de la Costera afronten el duel amb les baixes de Miranda, Rueda amb molèsties al genoll i la possible baixa de l’última incorporació, Sega, per grip.

La situació del planter i cos tècnic continua sent la mateixa se’ls adeuda les mensualitats d’octubre, novembre i desembre.

Amb aquesta situació reben al Callosa esportiva que és 12e classificat amb 14 punts, 5 menys que l’Olímpic. Els alacantins van canviar d’entrenador en les últimes jornades de lliga i van ser un dels equips que la UD Canals va eliminar de la nostra Copa.

L’Olímpic tot i la difícil situació extraesportiva ha continuat treballant sense descans a Nadal per aconseguir la primera victòria lliguera al 2024 que li permetrà seguir en la zona mitjana alta de la classificació.