Els de Marcos Camacho reben el diumenge a les 17 hores la UE Tavernes de la Valldigna

Torna la Lliga À Punt Comunitat després d’un cap de setmana de parada per la Nostra Copa. Aquest diumenge a les 17 hores l’Olímpic rep a la UE Tavernes. L’Olímpic no sap el que és guanyar des de la primera jornada de lliga i vol recuperar sensacions en la Murta, enfront dels de la Safor que han començat la temporada amb bon peu.

Pel que fa al nombre d’efectius quasi amb total seguretat Alberto no podrà ser de la partida per precaució, ja que sofrix un colp al recte. Jean Carlo tot i trobar-se al 100 per 100 encara no ha rebut l’alta de la mutualitat federativa. Però hi ha cares noves per al CD Olímpic, per una banda, torna a casa Rubén Martínez, un porter que arriba davant la baixa de Fran Delma. Rubén va acabar la seua etapa de formació al juvenil Olímpista i els seus primers passos al futbol amateur els ha donat a l’Olleria CF. També s’ha incorporat Miranda un jugador ofensiu, potent i rapid que va començar la temporada a la UE l’Alcúdia.

Encontre complicat davant un Tavernes que té un grup de jugadors que es coneix des de temporades anteriors i que estan fent un bon inici de lliga ocupant les places capdavanteres de la classificació.

En un moment complicat a nivell de resultats i extraesportiu els de Marcos Camacho volen capgirar la situació en la taula classificatòria, diumenge La Murta tornara a viure un partit dels seus on s’espera retrobar-se amb el triomf