La segona victòria consecutiva a casa pot donar un impuls important a l’equip xativí

Aquesta vesprada a les 18:00 hores el CD Olímpic rep al Crevillente Deportivo en el que serà l’últim partit entre setmana dels previstos per a aquest mes de febrer. El partit, que estarà dirigit per Jonatan González Peris, correspon a la Jornada 10 i devia haver-se disputat el passat mes de gener.
Tot i que l’Olímpic és quart i el Crevillent nové, sols quatre punts separen als dos equips i els alacantins han jugat un partit menys. Açò no sols deixa evident la igualtat dels dos conjunts, sinó també la de tot el Grup B, amb l’excepció dels tres primers classificats.

Per al duel d’aquesta vesprada, Berna Ballester tindrà a tots els seus jugadors disponibles una vegada Farisato ha complit el partit de sanció i Juanjo Calvo ha superat les lleugeres molèsties que ha patit els darrers dies. Aquest fet dóna al cos tècnic xativí diverses alternatives per a plantejar un partit que es preveu complicat.

Enfront estarà un Crevillente Deportivo amb menys punts fins ara dels que s’esperava. Es tracta d’un conjunt confeccionat per a estar més amunt en la classificació amb jugadors contrastats com Amat, Quesada, Raúl Poveda, Kike Tortosa o els ex del CD Olímpic Víctor Gomis i Yeray Patiño.