L’equip manxec va aconseguir fa uns mesos l’ascens a Tercera Divisió

Demà dissabte a les 19:00 hores, el CD Olímpic afronta un nou partit de pretemporada al Camp Murta. De nou, el rival serà un equip de Tercera Divisió com el CD Huracán de Balazote. L’equip manxec, recentment ascendit a Tercera Divisió, posarà a prova l’evolució de l’Olímpic a dues setmanes per a l’inici de la competició.

El duel de demà serà el penúltim d’una pretemporada que té previst concloure l’Olímpic una setmana més tard contra la UD Alzira.

Pel que fa a efectius disponibles, Ortolà ja va comptar amb minuts davant el Silla, però Farisato segueix amb molèsties, així com Berna i Juanjo Calvo, aquests amb problemes després del duel contra el conjunt Siller. Un altre que tampoc estarà al partit que serà Uche, qui no acaba de recuperar-se i podria perdre’s inclús les primeres setmanes de competició.

D’altra banda, l’Olímpic va anunciar la incorporació definitiva al primer equip del migcampista d’Anna Nico Claumarxirant, fins ara al filial, tot i que no va participar en l’amistós de dimecres a Silla.