El conjunt siller va privar als xativins de jugar la promoció d’ascens la darrera temporada

Demà dissabte, a les 18:00 hores, el CD Olímpic rep la visita del Silla CF al Camp Murta. Aquest duel, a banda dels tres punts que estan en joc, té l’especial atractiu de què qui visita l’estadi xativí és un dels equips que va privar a l’Olímpic de disputar la promoció d’ascens el curs passat.

Ambdós conjunts apleguen a aquest duel en una situació similar en la classificació. Els locals ocupen la 10a posició amb 11 punts en 8 partits, mentre que els visitants són 11ns amb 10 punts en 9 partits.

D’una banda, l’Olímpic tractarà de mantenir la seua solidesa al Camp Murta i seguir sumant victòries com a local. Per part seua, el Silla intentarà ser el primer equip que guanya a l’estadi xativí aquesta campanya per trencar una mala ratxa de resultats que els ha fet acumular cinc jornades sense guanyar.

Pel que respecta a efectius disponibles, Berna espera recuperar a Rafa Gimeno i Joan Esteve, encara que no estiguen al 100%, així com a Serpeta, qui es va perdre el darrer partit per problemes estomacals.

En l’àmbit social, el CD Olímpic ha visitat diferents col·legis de la ciutat per a intentar que hi haja un bon ambient de futbol i també ha preparat una activitat lúdica per als més menuts amb la col·laboració d’À Punt.